Day Zero Project

Doelen waarmaken!

Dat zeg ik niet omdat het nou toevallig januari of 2014 geworden is (goede voornemens… gaap) maar omdat ik een nieuw projectje voor mezelf begonnen ben, namelijk het Day Zero Project. Bedacht om alle ‘ooits’ en ‘misschiens’ nou eens eindelijk te doen. Het is de bedoeling dat je 101 doelen voor jezelf invult voor 1001 dagen.

Je moet de doelen niet te groot maken en in je achterhoofd houden dat 1001 dagen ongeveer 2,75 jaar is. Mocht je dus je bruiloft of emigreren op je lijst zetten dan is dat misschien een tikje te ambitieus als je dat nooit van plan was. Echter, die 1001 dagen zorgen zowel voor inperking als voor ruimte in de tijd. Mocht je een seizoensgebonden uitdaging in je lijst zetten dan heb je in ieder geval nog een paar kansen.

Ik heb zelf geprobeerd een afwisseling te zoeken tussen wat grotere (een tatoeage laten zetten) en kleinere stappen (lees een boek uit in één dag), zodat ik mijzelf door het behalen van kleine succesjes – blij zijn met de kleine dingen – kan motiveren. Tussendoor heb ik ook dingen toegevoegd om mijzelf uit te dagen. Dingen die ik normaal niet zo snel doe, zoals een keer in mijn eentje gaan lunchen of een kaart naar een wildvreemde sturen. Logische dingen die er niet van komen of juist creatieve uitspattingen die mij pas te binnen schoten bij het maken van de lijst, ze staan er allemaal op.

Ik zal mijn doelen op een pagina hierboven in het menu bijhouden en er ook over bloggen. Bij deze heb ik nummer 3: Blog over dit 101-doelen-project, behaald!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.